حلما گلی حلما گلی ، تا این لحظه: 9 سال و 9 ماه و 8 روز سن داره

همه ی دنیــــــــای نفیــــــــس *** حلماگلی***

هفته ی 36 بارداری

1393/5/1 10:29
نویسنده : مامان نفیسه
5,508 بازدید
اشتراک گذاری

سلام پرنسس کوچولوی من

خواب نینی ناز

عزیز مادر..

این روزها مرتب بودنت رو در کنارم تصور میکنم... که به چهره ی معصوم تو خیره شدم و تو در خواب نازی... خنده هایت و حتی گریه هایت را تصور میکنم... ولی... ولی دل مادر حتما زمان هایی برای این دوران حاملگی و حرکتهای جنین در داخل شکم تنگ خواهد شد! مطمئنم!

این روزها حتی غصه ام میگیره از اینکه این 9 ماه را لحظه شماری کردم تا به دنیا بیای... میترسم مادر جون، میترسم... میدانم الان جات امن امنه! حتی دست من هم به تو نمیرسه! از آسیب آدم ها در امانی... آرامش داری... میدونی... همه ی زندگیم شده تو... و تکون های تو و صدای قلبت... میترسم به دنیا بیای و نتونم مراقبت باشم...

بهم گفتن كه تا دو هفته ی ديگه بايد از تو در وجودم خداحافظي كنم... با اينكه همه ميگن فقط از تو دلت مياد تو بغلت؛ بازم برام سخته؛ انگار يه تيكه از وجودمو ميخوان ازم بردارن. احساس ميكنم داره ازم دزدي ميشه... كلي تنها ميشم... يه مهمون عزيز داشتم كه ميخواد از پيشم بره... همه هيجانزده شدن و در تكاپو افتادن تا در مراسم استقباله اين مهمون كوچولو حاضر باشن؛ و من از درونم غمگينم!

يعني خالي ميشم؟

يعني وقتي دست رو دلم ميزارم هيچ تكون و حركتي نيست؟ هيچي نيست؟

يعني وقتي از يه موضوعي ناراحت ميشم يهو يه چيزي تو دلم قلمبه و سفت نميشه؟

يعني وقتي از جلوي آيينه رد ميشم؛ خودت و خودمو يكجا نميبينم؟

يعني ديگه وقت و بي وقت لگد و اظهار وجودت رو حس نميكنم.

يعني تمام؟

دلم خيلي برات تنگ ميشه براي سكسكه هاي نازت؛

براي وقتايي كه با موسيقي كه برات ميزاشتم یا قرآن.. آروم ميچرخيدي.

 

فكر ميكردم بدترين خلائي كه تو زندگيم داشتم شب عروسيم بود! همون شب كه بعد از كلي آرزو وارد خونه جديد شدم و يهو همه رفتن؛ همه چي تموم شده بود... همه ی تلاشها و بدو بدوهامون براي ترتيب دادنه يه عروسي خوب در عرض يه روز مثل برق و باد گذشته بود...

حالا ميفهمم كه اين خلاء بزرگتر از تنها شدنم در شب عروسيه...

واقعا هر مرحله از رشد احتياج به يه خلاء داره؟

خلاء بعدي زندگي من كي هست؟

 

 

مامان نوشت: عشق من...قلب منم مثل همه مادرای دنیا آرزوم موفقیت و خوشبختی توئه...

 

هفته 36 بارداری

کودک شما چگونه تغییر می کند؟

وزن كودك شما هر روز زیاد می شود، تقریبا روزی 30 گرم. وزن او حدود 2700 گرم است و حدود 48.2 سانتی متر طول دارد. موهای كرك مانند او و همین طور ورنیكس (ماده نسبتا چربی كه بدن او را پوشانده بود و از پوست او در برابر مایع آمنیوتیك محافظت می كرد) در حال ناپدید شدن هستند. كودك شما همه این مواد را به همراه دیگر ترشحاتی كه به درون مایع آمنیوتیك می ریزند، می بلعد و این مواد تا زمان تولد در شكم او باقی خواهند ماند. این مخلوط سیاهرنگ كه مكونیوم نامیده می شود، اولین مدفوع كودك شما را تشكیل خواهد داد.

در انتهای این هفته كودك شما كامل شده است. به كودكانی كه در بین هفته های سی و هفتم و چهل و دوم به دنیا بیایند كامل می گویند، به آنها كه قبل از 37 هفته بدنیا می آیند نارس و بعد از 42 هفته دیررس می گویند. سر اكثر كودكان در این مرحله به طرف پایین قرار گرفته است كه برای یك زایمان راحت مناسبتر است. در صورتی كه وضعیت كودك شما به این شكل نباشد پزشك یا ماما از شما خواهد خواست كه در هفته آینده برای تغییر وضعیت قرار گرفتن كودك در رحم برنامه ریزی كنید، برخی تمرینات ورزشی به این چرخش كمك خواهند كرد. بندرت پیش می آید كه پزشك یا ماما سعی كنند كه با انجام حركات آرام و نرم از روی شكم وضعیت قرار گرفتن كودك در رحم را تغییر داده و سر او را به طرف پایین برگردانند.

هفته ی 36 بارداری دانستنی ها و اطلاعات جنین تغییرات کودک در رحم

شما چگونه تغییر می کنید؟

با رشد كودك شما و تنگ شدن فضای اندامهای داخلی ممكن است كمتر از چند هفته پیش احساس گرسنگی كنید. در این مرحله استفاده از غذاهای سبكتر در دفعات بیشتر مناسب خواهد بود. با پایین تر رفتن كودك شما و نزدیك شدن او به لگن ممكن است سوزش معده از بین رفته و تنفس هم برایتان راحت تر شود. در صورتی كه این اولین حاملگی شما باشد احتمال پایین تر رفتن كودك و نزدیك شدن او به لگن پیش از زمان زایمان بیشتر است. با این حال در صورتی كه این اتفاق بیفتد شما فشار بیشتری بر قسمت پایینی شكم خود احساس خواهید كرد كه در نتیجه راه رفتن و پیاده روی برایتان سخت و آزاردهنده خواهد شد. برخی خانمها می گویند كه در این حالت احساس می كنند یك توپ بولینگ را بین پاهای خود حمل می كنند و نزدیك است این توپ بیرون بیفتد. البته نگران نباشید او بیرون نمی افتد!

همچنین ممكن است انقباضهای عضلانی براكستون- هیكس در این دوران بیشتر رخ دهند. مجددا با پزشك خود تماس بگیرید و در مورد نحوه تماس با او در زمانی كه فكر می كنید درد زایمان شروع شده است هماهنگی مجددی به عمل آورید. قاعده كلی اینگونه است كه شما باید هنگامی با وی تماس بگیرید كه انقباضات متناوب عضلات شكم هر 5 دقیقه یكبار و به مدت حدود یك ساعت رخ بدهند. البته در صورتی كه هنوز هفته سی و هفتم را نگذرانده اید و نشانه های زایمان زودرس را مشاهده می كنید باید فورا به او خبر بدهید. همچنین در صورت پاره شدن كیسه آب (یا حتی اگر گمان كردید كه ترشحاتی از جنس مایع آمنیوتیك را مشاهده می كنید)، كاهش فعالیت كودك، خونریزی واژن، تب، سردردهای شدید، درد در ناحیه شكم و یا تغییر وضعیت بینایی به سرعت با پزشك خود تماس بگیرید.

حتی اگر حاملگی شما بدون عوارض و مشكل جدی طی می شود، بهتر است در ماه آخر از پرواز با هواپیما خودداری كنید؛ زیرا در هنگام پرواز احتمال بروز درد زایمان بیشتر است. البته بسیاری از خطوط هوایی به خانمهایی كه كمتر از 7 روز (و در بعضی موارد كمتر از یك ماه) به زایمانشان باقی مانده است اجازه سوار شدن به هواپیما را نمی دهند.

هفته ی 36 بارداری دانستنی ها و اطلاعات جنین تغییرات کودک در رحم

فعالیت های این هفته

یك شبكه خبری كوچولو درست كنید: ممكن است بخواهید تولد نوزادتان را به افراد زیادی اطلاع دهید. نام آنها را به همراه شماره تماس یا آدرس ایمیل در یك لیست بنویسید و آن لیست را به یكی از دوستانتان بدهید. او می تواند این خبر را در همان لحظات اولیه تولد نوزادتان پخش كند. در این صورت شما كافی است تنها یك تماس بگیرید. یك نفر از همكارانتان را هم در آن لیست قرار دهید تا خبر در محل كار شما هم پخش شود. از همسر یا كسی كه در زمان زایمان شما را همراهی می كند بخواهید تا مسوولیت بخش اطلاع رسانی تلفنی را بر عهده بگیرد! او می تواند كارها را راه بیندازد و مشكلات احتمالی را حل و فصل كند.

پسندها (5)

نظرات (4)

ثمين بانوثمين بانو
27 خرداد 97 11:06
محبت
ثمين بانوثمين بانو
27 خرداد 97 11:06
بوس
ثمين بانوثمين بانو
27 خرداد 97 11:06
گل
ثمين بانوثمين بانو
27 خرداد 97 11:06
فرشته